Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мика от "Ергенът" взриви мрежата с истината за шоуто: Много театър

Безспорната фаворитка на зрителите от риалитито “Ергенът” – Микаела, не получи последната роза на големия полуфинал на шоуто. Евгени я отпрати от имението на любовта, макар че именно тя бе посочена от феновете на формата за най-достойната дама от всички участнички, защото нито веднъж не влезна в арогантен конфликт с останалите момичета, които се бореха за любовта на пианиста.
Вижте още: Скандално: Ирина от “Ергенът” си мие зъбите с вибратор (ВИДЕО)
Крехката Мика избухна със скандален статус в социалните мрежи, веднага след като напусна формата:
“Разбрах, че ще се плува в бурни води, веднага след втория коктейл с Е. Точно тогава, сред женска врява и шум от дантела се роди и първият лозунг: “В любов и във война няма правила”. Това пък донесе “Двоен стандарт”, пулсиращи вени, арогантност на всяка цена. Всъщност, много театър и малко майсторство… Липсваше ни онова доброто, женското дето можеше да озари и душата на разбойник. Късмет, че бяхме “статистките”, за да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което живителен сок не течеше.
Не е моя тази битка. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е любов, към себе си и към хората.
Скъпи хора, днес напускам като победител.
Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци…докато всъщност всички търсят себе си. Как се води битка от фанатични герои за фанатични каузи? Без срам от хората и страх от Бога. Мили мои, не всичко е на всяка цена!”

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от (@mmadoleva)

Вижте още: Ергенът Евгени разкри как бори паник атаките
След тези думи някои от последователите на червенокосата красавица я обвиниха, че не се е научила да губи, а други бяха разтърсени от признанието ѝ и пожелаха да срещне своя човек, защото е много достойна жена, която заслужава да бъде обичана.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg