Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мечтата пред Ал Насър – "невъзможна", мечтата пред Кристиано Роналдо – "още по-невъзможна"

Когато Кристиано Роналдо се присъедини към Ал Насър, отборът бе първи в Саудитската професионална лига. След като Ал Хилал печели местния шампионат в пет от последните шест случая – фенове и ръководство на Ал Насър мечтаеха за втори триумф в рамките на последните пет години.
Нещата обаче не се стекоха по план и отборът от Рияд допусна неочаквани изненади срещу непретенциозния отбори. Освен това Ал Насър отпадна и от двата турнира, в които се състезаваше – сезонът е напът да остане нулев.
Роналдо се разминава и с шампионската титла, и с голмайсторския приз
В подреждането на Саудитската професионална лига тимът е с 60 точки – три по-малко от Ал Итихад. До края обаче остават само три срещи, а освен това Ал Итихад има по-добри показатели в преките двубои.
Иначе казано – Ал Итихад трябва да сбърка два пъти в оставащите три двубоя, а Ал Насър трябва да спечели всичките си три срещи (първата от които – срещу третия в подреждането Ал Шабаб), за да може Роналдо да стане шампион в първия си полусезон. Освен това само първият в подреждането поема към азиатската Шампионска лига.
Въпреки че напоследът не се разписва във всеки двубой, Роналдо впечатли с головата си форма след пристигането. Той набързо реализира 13 попадения и даде 2 асистенции. Все пак лидерът по попадения Хамдалах е (почти) недостижим с 20 гола на върха, така че португалецът ще се размине и с тази утеха.

Разбира се, петкратният носител на “Златната топка” и неговият отбор ще се борят до последно. Къде да гледаме Ал Насър – Ал Шабаб: Една от 3-те “битки на истината” за Роналдо и компания?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg