Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мениджър на Усик след преговорите: За нас Фюри не е крал, а просто ц*§@€(н

Егис Климас, мениджърът на световния шампион в тежка категория по бокс – Олександър Усик, коментира преговорите с Тайсън Фюри за мача за абсолютната титла в дивизията. Той нападна британеца словесно, тъй като правел така, че преговорите да са под заплаха от провал.
“Положихме много усилия, за да се случи двубоят на Усик с Фюри. Тайсън винаги отстояваше позициите си, позволявахме му да го прави до определен момент. Сега да видим дали “Циганския крал” наистина е достатъчно смел, за да приеме битката. Съжалявам, но за нас той не е крал, а просто циганин”, написа Климас в Туитър.
Според информации от Украйна Усик се е съглсил да приеме 30% от хонорара срещу 70% в полза на Фюри, при условие че британецът дари 1 милион паунда след битката в полза на воюваща Украйна. А кога се очаква да е големият мач – научете в линка. 

We bend enough to make this happen, Fury always wanted his way, we allowed it to some point and now let’s see if “Gipsy King” is man enough to take this fight, sorry for us he is not a King, just a gipsy…. https://t.co/S66tsjOs31
— Egis Klimas (@KlimasBoxing) March 18, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg