Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Матиас Курьор изуми: Навивам жена ми, ако имаме дъщеря, да я кръстим "Варна"

Матиас Курьор се превърна в истинска легенда за Черно море, като е играл за тима в три различни периода. Миналия уикенд той изигра последния си мач за “моряците” и го направи със стил, като вкара два гола за победата на Локомотив (Пловдив) с 3:1 за Купата на България.
Футболистът от Мартиника разкри, че Варна е толкова важен град за семейството му, че дори убеждавал съпругата си, ако имат дъщеря, да я кръстят “Варна”.
“Ще се връщам във Варна, това е неизбежно, оставих много приятели там. Даже убеждавам съпругата ми, ако имаме дъщеря, да я кръстим Варна. Тя засега не е съгласна, но кой знае, може да я навия. В момента живеем в региона на Париж. Наскоро купих къща в близост до тази на родителите ми. Всичко е наред, наслаждаваме се на живота”, разкри футболистът пред “БТА”.
“На много места съм играл футбол и това ми е дало много – научих езици, опознах различни култури. Без футбола нямаше как да стане. Навсякъде съм запомнил хубавото. За България няма какво да говоря, тук е вторият ми дом. Но много хубави моменти имах в Испания, в Турция, в Грузия.
В Казахстан беше странно, хората бяха по-затворени, но и там свикнахме взаимно – накрая ме приеха и всичко беше наред. Минах също през Индия, но там футболът не ми допадна, в Южна Корея през цялото време трябваше да играем дисциплинирано и защитно”, припомня си Курьор. А ето кой е бил за Курьор неговият “български баща”. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg