Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Марсел Бибишков: Искам да приличам на Стоичков и да съм най-успешният българин в Ювентус

Марсел Бибишков даде любопитно интервю, в което говори за трансфера си в Ювентус. 16-годишният българин призна, че първоначално не е повярвал, че наистина бъдещето му е свързано със “старата госпожа”.
“Емоциите са неописуеми. Да подпиша с такъв голям отбор ми е мечта откакто се помня. Сега съм фокусиран да давам 100%, за да мога да се справя добре и да продължа кариерата си в Ювентус… Първоначално си мислех, че баща ми се шегува, но след това разбрах, че е истина и бях много щастлив. Най-добрият съвет от него е никога да не се отказвам, защото трудните периоди не са завинаги, идва и хубавото. Засега ще съм част от U17. Започвам подготовка на 19 юли, а няколко дни по-късно заминаваме за турнир в Берлин” – започна той пред bTV.
Бибишков мечтае за това да прилича на Христо Стоичков един ден. Освен това си постави за цел да бъде най-успешният българин, който е бил част от Ювентус.
“Поставям си за цел да съм най-успешният българин в Ювентус. Това ми е мечта и ще продължавам да тренирам здраво за нея. Надявам се да имам досег с някои футболисти от мъжкия отбор. Дано да стане скоро, защото си ги спомням още от дете и ги гледам. Ще е една мечта да мога да ги видя на живо и да тренирам с тях. Любим ми е Пол Погба. Дано да играя с него един ден.
Искам да приличам на Христо Стоичков някой ден. Имал съм два пъти среща с него – един път беше в Петрич и един в Торонто, когато си представяше книгата. Дано се засечем отново…” – сподели още Бибишков. Вижте защо пък от Пирин се ядосаха на Крум Бибишков – неговият баща.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg