Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Макси рокли от ежедневни до вечерни. Коя да изберете и с какво да ги носите

Стилната рокля е необходим елемент от гардероба, независимо от вида на фигурата. Правилно избраната рокля може да подчертае красотата и женствеността. Основното нещо е да намерите подходящ стил, оптимална дължина и кройка. Тази година пълните жени получават огромна свобода на избор, практически няма ограничения, можете да експериментирате с различни опции.
Основното условие за успешен избор на рокля е подходящ стил. Намирането на правилната кройка, която ви подхожда на 100%, не е толкова лесно, защото фигурата на всеки е различна. Но винаги има изход. Нека да разберем какви характеристики на стиловете за пълна фигура трябва да се вземат предвид при избора.
Характеристики на стилове на рокли за жени с корем
Перфектни фигури не съществуват, поне при живите жени. Антични статуи и кукли Барби няма да се вземат предвид. Затова няма нужда да се разстройвате, че вие ​​не сте такива, а дрехите стоят идеално на всички останали. Просто жените, на които роклите наистина стоят добре, са се научили да ги избират.
Трябва да се избере официална рокля в точния размер, не купуваме модели в по-малък или с номер по-голям. В първия случай моделът няма да ви направи по-стройни. Напротив, тя ще подчертае пълнотата, ще стегне и ще създаде гънки там, където преди не е имало. Във втория няма да е стилен овърсайз, както вероятно сте очаквали. Но да знаете вашия размер не е достатъчно. Проблемът е, че не всички производители се придържат към една и съща линия от размери. Ето защо, ако искате да намерите идеалната рокля, няма да можете да я купите, без да я пробвате.
Всички се стремим да скрием недостатъците си, като често забравяме да подчертаем предимствата си. В резултат на това няма да се случи нищо добро, роклята все още ще стои зле. Ето защо, първото нещо, което трябва да направите, е да намерите предимствата на вашата фигура и да се научите да ги подчертавате. Във всяка фигура има такива предимства, така че не бъдете скромни и кажете, че сте един солиден недостатък.

Изключваме накланянето. Най-лошото нещо, което можете да направите за себе си, е да изберете плътно прилепнала рокля от трикотаж или друга еластична материя. Oblegany вече е напълно демоде, така че не е необходимо да използвате тази техника, дори ако имате страхотна фигура. И при наличието на наднормено тегло, прилягането никога не е било от полза за никого.
Но не бива да отивате и в другата крайност. Безформената рокля няма да скрие недостатъците, а напротив, ще направи фигурата още по-тежка, масивна, подобна на купа сено. Изберете полуприлепнали силуети, такива рокли са идеален избор за пълна фигура.
Тази препоръка може да не изглежда очевидна за мнозина, но е много важна. За да изглеждате добре в рокля, трябва да изберете правилното бельо, в противен случай едва ли ще постигнете красив силует. Затова обръщаме внимание не само на избора на стил на обличане, но и на това какво бельо ще носим под него. Не говорим непременно за коригиращо бельо. Дори обикновен сутиен трябва да се избира внимателно. Важно е да придава форма на гърдите, но да не натоварва тялото.
Важен момент е изборът на дължина на роклята. Най-универсалното решение са миди дължините. Тази дължина е подходяща за офис, ежедневни и елегантни дрехи. През този сезон много дизайнери предлагат официални рокли с големи размери до коляното. Ако се чувствате уверени в носенето на тази дължина, можете да изберете и този вариант. Що се отнася до макси, тази дължина винаги ще бъде актуална, но не всеки харесва дългите рокли. Ако сте ниски, трябва да изберете дълги рокли много внимателно, грешките ще доведат до това, че фигурата ще изглежда клекнала.
Модни модели 
Модните къщи препоръчват на жените с голям размер да избягват тъмните цветове и да използват ярки и пастелни цветове. Разбира се, това не е догма, а само препоръка. Ако харесвате тъмно, можете да го носите, но не забравяйте да опитате и други опции, в случай че ви харесва?
Ежедневни рокли за пълни жени
Ежедневните рокли се отличават с повишен комфорт. За зимния сезон трябва да разгледате по-отблизо моделите от плътен трикотаж. Това могат да бъдат прави рокли или модели с малък пламък към дъното. Наличието на тънък колан ще помогне да се определи талията.
Ако обаче трябва да маскирате голям корем, по-добре е да откажете този детайл и да предпочетете модел с прав силует. Добре ще изглеждат рокли с асиметрични деколтета и деликатни драперии. А също и комбинирани модели, за създаването на които се използват трикотажни изделия с различни цветове и текстури.

Роклите – ризи ще бъдат отличен избор, в зависимост от избора на плат, такъв модел може да бъде избран за зимния или летния сезон. Роклята – риза може да се носи със или без колан, впечатляващо изглеждат моделите с геометричен принт.
Добро решение за всеки ден ще бъде рокля-туника. През зимата актуални ще бъдат плетените модели, които могат да се носят с тесни ватирани клинове.
Роклите по мярка са все така актуални. Такива модели са подходящи за повечето жени, тъй като благодарение на специалната кройка всяка фигура се прави женствена, доближавайки силуета до идеалните „пясъчни часове“.
Любителите на спортния стил трябва да обърнат внимание на суичъри и тесни рокли. Такива модели са отличен избор за зимни образи.
Празнични и елегантни рокли за пълни дами
Избирайки празнични рокли, можете да си позволите почти всеки стил, с изключение на плътно прилепнали опции. Модерни са: контрастиращи комбинации от цветове и текстури; гънки и волани; драперии; дантела; лъскави материи и покрития, къси модели.
Преди това много от горните се смятаха за неприемливи за хора със затлъстяване, но сега мнението се промени.
С компетентен подход може да се използва всяка от изброените тенденции.
 Вечерните рокли също могат да бъдат изработени от лъскави тъкани, но ако те не се разтягат, а текат красиво, тоалетът няма да подчертае пълнотата. Дантелените рокли също изглеждат страхотно на пълна фигура, ако изберете модел с подходящ стил. Трябва да се изключи само прекомерната откритост. Например, ако ръцете ви са твърде пълни, тогава не трябва да избирате рокля с презрамки, по-добре е да предпочитате къс ръкав.

The post Макси рокли от ежедневни до вечерни. Коя да изберете и с какво да ги носите appeared first on Хубава жена.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: hubavajena.bg