Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Майкъла: Мачът срещу Лудогорец не е труден за ЦСКА, защото няма какво да губят

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла изрази задоволство от играта на тима срещу Черно море. Той очаква “червените” да победят и Лудогорец в Разград.
“Добър мач срещу Черно море, изтървахме много положения. ЦСКА победи с 2:0, а можеше да е и 4:0. Това в плейофите е добре, тук отборите не са случайни. Сега излизаме за победа в Разград. Давам голям шанс ЦСКА да вземе мача. Ако начело на Лудогорец не беше застанал Петев, щях да дам още по-голям шанс”, анализира Илиев пред “Спортал”.

“Много ми хареса колко много фенове на ЦСКА бяха отишли в Пазарджик. Вярвам, че така ще бъде и в Разград. Феновете на ЦСКА правят разликата. От гледна точка на футболистите това не е толкова труден мач, защото няма какво да губиш – излизаш единствено за победа. Това е мачът! Професионалните футболисти за такива мачове мечтаят и чакат. Биеш и си шампион”, продължи Майкъла.
“Тази година мисля, че ЦСКА 1948 ще вземе купичката. Защо не двата трофея да са в червено, да няма сърдити. Дай Боже, ЦСКА да спечели шампионската титла, преди да започне строежът „Армията“. Ще бъде отлично”, завърши той. Майкъла също така критикува Левски, като похвали само феновете им.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg