Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Майкъла: Левски трябваше да назначи по-доказан треньор, догодина ще се тешат с купичката

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла постави под съмнение правилността на решението Елин Топузаков да довърши сезона начело на Левски. Илиев похвали “сините” фенове, но предрече, че и през следващия сезон тимът ще се бори за позиция между трето и пето място в първенството.
“В Левски има добри чужденци, но като цяло чужденците играят за себе си, а не за емблемата. ЦСКА 1948 можеше да бие Левски, въпреки че по едно време отборът на Топузаков имаше инициативата. След почивката обаче домакините изпуснаха победата”, беше коментарът му за мача с ЦСКА 1948, завършил с равенство.

“Моите уважения към Топчо, но след като си тръгна Мъри Стоилов, Левски трябваше да заложи на по-опитен и доказан специалист. Очаквам през следващия сезон Левски да се бори за позиция между трето и пето място, както сега. Е, могат да вземат купичката, тя си е утешителна награда. Малко за радост на феновете”, продължи Майкъла пред “Спортал”.
“На Левски феновете заслужават уважение. Според мен те трябваше да бъдат и в управлението на клуба, след като дават пари”, каза още бившият шеф на “Армията”. Междувременно, Станимир Стоилов се похвали, че е изчистил 5 млн. дълг в Левски.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg