Майкъла, Джеки, Джевизов? Не! Легенда на ЦСКА посочи "най-опърничавия" около 70-те

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов се върна назад във времето, за да направи любопитни разкрития за отбора на „червените“ от около 70-те години на миналия век. Паро, както е по-известен той, говори за ситуацията по онова време и посочи „най-опърничавия“.
„На нашите тренировки имаше по 2-3 хиляди човека. Имало е разногласия, спорове… Тренировките са закъснявали с по един час, но всеки си казваше от какво не е доволен. Така се раждаше истината, защото когато си умен, можеш да си направиш изводи. Цецо Йончев беше най-опърничав и често сядаше на пейката за сметка на Марио Вълков“ – започна Никодимв пред CSKA FAN TV.
Припомняме, че Цветан Йончев е част от отбора на ЦСКА в периода 1975-1984, когато изиграва над 200 срещи и реализира над 50 попадения. В България той е играл още за тимовете на Ботев Враца, Славия, Лудогорец.
„По-късно, когато вече ми беше помощник и приятел, ми казваше: “Ей, как съм те мразил”. Затова казвам, че треньорът винаги е номер едно. Ръководството трябва да си върши работата и да помага“ – допълни още Никодимов.
През 1968 година в клуба е привлечен Петър Жеков от Берое. Любопитното пък е, че именно в момента Берое е с желание да привлече перспективен играч от ЦСКА.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg