Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Мазало: Три двойки белгийски национали не си говорят, едните от години

Френското издание „L’Equipe“ вчера загатна за сериозни проблеми в съблекалнята на Белгия, които до известна степен помагат за неубедителното представяне и резултатите на тима на Мондиал 2022. Нещата обаче са по-лоши, отколкото изглеждат.
Вчера предадохме, че защитникът Ян Вертонген е останал недоволен от думите на Кевин Де Бройне, че белгийският тим е твърде стар, за да победи в Катар. Той дори заяде съотборника си публично (подробности тук).
Нещата обаче са по-лоши – оказа се, че заради лични причини двама белгийски национали, и двамата твърди титуляри, не разговарят помежду си от няколко години. Става дума за Де Бройне и вратаря Тибо Куртоа.
Атакуващият полузащитник Еден Азар и крилото Леандро Тросар също не разговарят помежду си. Конфликт има и между нападателите Ромелу Лукаку и Миши Батшуай, твърди „L’Equipe“.
В понеделник футболистите на Белгия са провели „кризисна среща“ със селекционера Роберто Мартинес, по време на която са били критикувани решения на наставника. В последния си мач от груповата фаза на Световното „червените дяволи“ се изправят срещу Хърватия. Мачът е на 1-ви декември. А ето защо твърдението за „златното поколение на Белгия“ е измамата на десетилетието. 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg