Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Лют скандал между известен фен на Левски и Тити Папазов заради подадена жалба

Сериозно напрежение “избухна” в последните часове между популярния привърженик на Левски Любомир Костадинов и баскетболния специалист Константин Папазов!
В ранните часове на 6 април Костадинов информира в профила си във Фейсбук, че Папазов е пуснал жалба за заплаха срещу него “в Дирекцията на полицията (ГДНП) и във ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА(ВКП)”, защото “го било страх за живота му”.

Костадинов обвинява Папазов и в това, че е ходил да води преговори със Станислав Генчев, който евентуално да замени Станимир Стоилов начело на “сините”, каквито слухове се появиха в медийното пространство. Постът му завършва със “Срам си за Левски!!!!”.
Часове по-късно самият Тити Папазов също се разписа във Фейсбук, заявявайки, че от 2 години и 9 месеца е подложен на тормоз от Костадинов и публикува получен СМС от него, обяснявайки, че е търпял “до момента, в който беше намесена моята покойна майка”, а “на другия ден отидох и подадох жалба. Не от страх, а защото вече повече от 30 г. държавата се управлява мутренски и рано или късно това трябва да спре”.
“Въпреки трудностите на днешния ден на финала за купата на България дойдоха три пъти повече левскари от броя на членовете на твоето сдружение”, обръща се Папазов към Костадинов и завършва по следния начин: “Имам още много неща да казвам, но засега толкова!”.
Ето какво гласи публикацията на Любомир Костадинов (без редакторска намеса):
“Този гнусен индивид, преди около 10 дни си позволи да ми подаде жалба за заплаха и че го било страх за живота му, в Дирекцията на полицията (ГДНП) и във ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА(ВКП)!!!Нищожество нищожно, няма защо да те е страх за жалкият ти живот, защото ти отдавна си го забулил, защото когато един мъж загуби, честа, достойнството и приятелите си той е вече мъртъв! И не стига на това, днес си позволява до ходи да води преговори със Станислав Генчев за заместник на НАШИЯТ Мъри Стоилов!!!!
СРАМ СИ ЗА ЛЕВСКИ!!!!”.

Ето какво гласи публикацията на Константин Папазов (без редакторска намеса, премахнат е само цитатът на СМС-а заради прекалено вулгарния език):
“https://bntnews.bg/…/titi-papazov-nasko-sirakov-i… На 14.03 гостувах в Арена спорт и споделих това.
Два часа по-късно получих СМС от този, които иска да управлява Левски!
Този тормоз преживявам вече 2г.и 9 месеца. СМС-ите са повече от 50. Никой не се съмнява в техния “високо интелигентен и морален стил”.
Търпях до момента, в който беше намесена моята покойна майка!
На другия ден отидох и подадох жалба.Не от страх, а защото вече повече от 30г. държавата се управлява мутренски и рано или късно това трябва да спре.
Г-н Костадинов дали моя живот е жалък или не показва отношението на хората към мен. С това, че ежедневно ме спират да разговарят и снимат с мен, да споделят радост или тревога, показва, че аз съм стигнал до сърцата им.
Професионалните ми успехи всеки ги знае и те най- малко биха могли да бъдат определени като” жалки”, защото са част от моя живот.
Интересен е факта, че въпреки трудностите на днешния ден на финала за купата на България дойдоха три пъти повече левскари от броя на членовете на твоето сдружение.
Накрая искам категорично да заявя, че не изпитвам никакъв страх от теб, защото рано или късно ще стигнеш до “мястото” за което си се запътил, но искам да отправя послание към нормалните хора, че в България най-накрая трябва да възтържествува нормалността във всички сфери на живота- политика, образование, спорт и т.н.
Всеки трябва да се изявява в сферите към, които се е определил
Мутрите в престъпния свят, политиците в политиката, спортистите в спорта!
Имам още много неща да казвам, но засега толкова!”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg