Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любопитно: Челси ще споделя един стадион със съперник от Висшата лига 4 години?

Медиите в Англия съобщават, че Челси обмисля да построи напълно нов и свръхмодерен стадион на мястото на „Стамфорд Бридж“. Твърди се, че тази сериозна стъпка би струвала на ръководството на „сините“ изумителните над 2 милиарда паунда.
Ако евентуален подобен проект се осъществи обаче, това означава, че „сините“ ще трябва да си намерят нов дом в продължение на поне 4 години.
„Daily Mail“ информира, че опциите пред лондончани са стадионът на Фулъм „Крейвън Котич“, „Уембли“ или „Туикенам Стейдиъм“, който към момента е най-голямото съоръжение, използващо се изцяло за ръгби.
От информациите става ясно, че собственикът на Челси – Тод Боули, вече води преговори с този на Фулъм за потенциална сделка между двата клуба за съвместно използване на стадиона на „котиджърс“.
Очаква се новият дом на лондончани да бъде завършен до 2030-а година. Специалисти обаче смятат, че подобен срок е дори оптимистичен.
Освен за облика на стадиона си, Челси ще трябва да помисли и за ново меню за феновете. Неотдавна, скандална, полупразна, но скъпа чиния с храна, предлагана на „Стамфорд Бридж“, обиколи мрежите.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg