Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовно пожелание за 7 декември 2022 според зодията

Овен
“Може да изкупите аптеката, но няма да разрушите паяжината на самотата, депресията и отчаянието. Помага съвсем друго – любовта. Повече хора загиват от липсата на любов, отколкото от глад.”
Майка Тереза
Телец
“Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал.”
Надежда Захариева
Близнаци
“В такова време ти се ще да имаш две сърца – едно за чест, друго за мерак, – а то, опустялото – едно: разсечи го, разкъсай го – пак едно!”
Николай Хайтов
 
Рак
“Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва.”
Томасо Фарасис
Лъв
“Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно.”
“Любов”, Елиф Шафак
Дева
“Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.”
“Брулени хълмове”, Емили Бронте
Везни
“Любовта няма нищо общо с това, което очаквате да получите, само с това, което очаквате да дадете – което е всичко.”
Катрин Хепбърн
Скорпион
“Сродни души. Това е изключително рядко, но съществува. Това е нещо като близнаци, настроени една в друга.”
“Когато мечтите могат да дойдат”
Стрелец
“Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намирате всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея.”
Руми
Козирог
“Направете това, което сте направили в началото на връзката и няма да има край.”
Антъни Робинс
Водолей
“Обичам те, без да знам как, нито кога, нито от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост: обичам те по този начин, защото не познавам друг начин на обич, освен този, в който няма аз или ти. ” 
“100 любовни сонета”, Пабло Неруда
Риби
“- Не ме ли обичаш? – Повече от вчера и по-малко от утре, както пише по картичките, които купуваме от книжарниците. Да, обичам те. Всъщност съм лудо влюбена, дори започвам да мисля дали да не си сменя жилището и да дойда в този огромен и самотен апартамент – но винаги, когато заговоря за това, ти си този, който сменя… темата. Въпреки това забравям за нараненото си самолюбие и намеквам колко хубаво би било да живеем заедно, а ти ми отговаряш, че още е рано, и аз си мисля, че може би се боиш да не ме изгубиш, както изгуби Естер, или че още чакаш завръщането и, или че няма да разполагаш повече със свободата си, страхуваш се да останеш сам, но се страхуваш и да живееш с някого – с други думи – връзката ни е истинска лудост. Но след като ме питаш, ще ти отговоря: много те обичам!”
“Захир”, Паулу Коелю

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg