Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовно пожелание за 5 юли 2023 според зодията

Овен
“Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си.”
Паулу Коелю
Телец
“Един мъж е щастливец, когато е първата любов на една жена. Една е жена е щастлива, когато е последната любов на един мъж.”
Чарлз Дикенс
Вижте още: Ето какво трябва да направи всяка зодия през юли, за да привлече късмет
Близнаци
“Когато не откриваш ясна причина за любовта си към някого, означава, че наистина го обичаш… Често пъти обичаш хора, които изпълняват капризите ти, които са като теб. Чувстваш се сигурен с тях. Да обичаш хората, които са като теб, всъщност е лесно.Трудното е да обичаш хора, които не приличат на теб, които не изпълняват всяко твое желание. Трудното е да обичаш някого, не защото те прави щастлив, а просто защото съществува, защото не прилича на никого другиго, защото си е такъв, какъвто е…”
“Музика край леглото ми”, Кюршат Башар
Рак
“Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето.”
Мигел де Сервантес
Лъв
“Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал.”
Надежда Захариева
Дева
“Не мисли, че няма втори шанс. Животът винаги ти предлага втори шанс… Той се нарича утре.”
“Тедрадката”, Никълъс Спаркс

Везни
“Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!”
Ричард Бах, “Едно”
Скорпион
“Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем.”
Джеймс Болдуин
Стрелец
“Аз не обичам нищо в света толкова добре, колкото и ти, не е ли странно?”
“Много шум за нищо”, Уилям Шекспир

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 3 юли – 9 юли
Козирог
“В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост.”
Ранбир Капур
Водолей
“Единственото, което никога не ни достига, е любовта; и единственото нещо, от което никога не даваме достатъчно, е любовта.”
Хенри Милър
Риби
“Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е този човек да бъде щастлив, дори и да не си част от щастието му.”
Джулия Робъртс

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg