Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовно пожелание за 4 декември 2022 според зодията

Овен
“Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!”
Лейди Гага
Телец
“Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях – да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита.”
“Малена”
Близнаци
“Любовта е съставена от една душа, обитаваща две тела.”
Аристотел
Рак
“Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново.”
Адел
Лъв
“Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разбито. Боли, защото става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкова повече любов може да носи в себе си.”
Рита Браун
Дева
“Любовта е сляпа и може да превземе ума ви. Това, което мислите, че е любов, всъщност не е. Разширете ума си.”
Ийв
Везни
“Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си.”
“Яж, моли се и обичай”, Елизабет Гилбърт
Скорпион
“Любовта е като приятелство, подпалено от огън. В началото е само пламък, много красив, понякога горещ и бурен, но все пак само пламък. Когато любовта остарее, нашите сърца порастват и нашата любов се превръща в жарава – силно-горяща и неугасима.”
Брус Лий
Стрелец
“Чувствата много приличат на вълните – не можем да ги спрем, но можем да изберем вълна, по която да сърфираме.”
Джонатан Мартенсон
Козирог
“Твоята любов към нея, си е твоя. Тя ти принадлежи. Дори да я отхвърли, тя не може да промени това. Тя просто не се възползва от нея. Това, което дадеш, остава твое завинаги. Онова, което запазиш, е изгубено завинаги!”
Ерик-Еманюел Шмит
Водолей
“Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разбито. Боли, защото става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкова повече любов може да носи в себе си.”
Рита Браун
Риби
“И заживели щастливо до края на дните си не е приказка. Това е избор.”
Фауна Уивър

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg