Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовно пожелание за 28 май 2023 според зодията

Овен
“Ние обичаме, не защото най-накрая сме срещнали нашия идеал. Обичаме, защото сме съзрели своя идеал в човек, който не е идеален.”

Анджелина Джоли
Телец
“То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче може.”
“Трима другари”, Ерих Мария Ремарк
Вижте още: Големият ТАРО хороскоп за лято 2023
Близнаци
“С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света.”
“На изток от Рая”, Джон Стайнбек
Рак
“Най-хубавите неща в живота никога не се оценяват. Приятелството, лоялността, любовта не изискват купони.”
Джордж Т. Хюит
Лъв
“Да пишеш за истинската любов, значи да изпиташ най-прекрасното творческо разочарование: невъзможността нито да я опишеш, нито да я изразиш.”
Чарли Чаплин
Дева
“Той се отдръпна, опитвайки се да не я гледа дълго, сякаш беше слънце, но я видя като слънцето дори без да гледа.”

“Анна Каренина”, Лев Толстой

Везни
“Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!”
Ошо
Скорпион
“Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново.”
Адел
Вижте още: Какво я очаква всяка зодия през лято 2023
Стрелец
“Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване…”
Вивиан Уестууд
Козирог
“Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка… или поне така е според легендата.”
“Птиците умират сами”, Колийн Маккълоу
Водолей
“Любовта и страстта не се подчиняват на закони. Те са анархисти.”
“Малката билкарница в Монмартър”, Донатела Рицати
Риби
“Любовта е сляпа и може да превземе ума ви. Това, което мислите, че е любов, всъщност не е. Разширете ума си.”
Ийв

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg