Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовно пожелание за 17 май 2023 според зодията

Овен
“Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!”
Ошо
Телец
“Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка… или поне така е според легендата.”
“Птиците умират сами”, Колийн Маккълоу
Вижте още: Тези две зодии ще срещнат сродната си душа до края на май 2023
Близнаци
“Голямата тактика на жените се състои в това да те накарат да повярваш, че си обичан, когато не те обичат, и да скрият любовта си, когато обичат.”
Жан Кокто
Рак
“Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си.”
“Яж, моли се и обичай”, Елизабет Гилбърт
Лъв
“Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка.”
Рей Бредбъри
Дева
“Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново.”
Адел

Везни
“То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче може.”
“Трима другари”, Ерих Мария Ремарк
Вижте още: Големият ТАРО хороскоп за лято 2023
Скорпион
“Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението.”
Асен Златаров
Стрелец
“Любовта е онова състояние, при което щастието на друг човек е от съществено значение за теб.”
Робърт А. Хайнлайн
Козирог
“Да пишеш за истинската любов, значи да изпиташ най-прекрасното творческо разочарование: невъзможността нито да я опишеш, нито да я изразиш.”
Чарли Чаплин
Водолей
“Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събуждаш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно.”
Захари Карабашлиев, “18% Сиво”
Риби
“Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.”
“Брулени хълмове”, Емили Бронте

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg