Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовно пожелание за 17 декември 2022 според зодията

Овен
“Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване, което завършва със самоубийство или в най-добрия случай с рецепта за по-силни успокоителни.”
Вивиан Уестууд
Телец
“Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея.”
Яна Данаилова
Близнаци
“Обичам те, без да знам как, нито кога, нито от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост: обичам те по този начин, защото не познавам друг начин на обич, освен този, в който няма аз или ти. ” 
“100 любовни сонета”, Пабло Неруда
Рак
“За да бъдеш нечия любима, е най-добре да си красива. Но за да бъдеш красива, трябва да си обичана.”
Франсоаз Саган
Лъв
“Твоят човек не е този, с когото ти е добре – може да ти е добре със стотици хора. Твоят човек е този, без когото ти е зле!”
Ерих Мария Ремарк
Дева
“- Дори любовта минава с времето.
– Не минава, а преминава от душа в душа. Тя е вечна. Но никога не можеш да го разбереш.”
Марк Хелприн
Везни
“Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността.”
Михаил Епщейн
Скорпион
“Любовта е всичко. И това е всичко, което знаем за нея.”
Емили Дикинсън
Стрелец
“С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света.”
“На изток от Рая”, Джон Стайнбек
Козирог
“Любовта е откриването на себе си сред другите хора и насладата от признанието.”
Александър Смит
Водолей
“Всеки един от нас е половинката на човека, разсечен на две части и затова винаги всеки търси своята половинка. Любовта е жажда за цялост и стремеж към нея.”
Платон
Риби
“С любовта става същото, което става с едрата шарка: който не е любил на младини, рядко изпитва любов или не я изпитва въобще.”
Аугуст фон Коцебу

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg