Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовно пожелание за 1 юни 2023 според зодията

Овен
“Да бъдеш смел означава да обичаш безусловно, без да очакваш нещо в замяна.”
Мадона
Телец
“Едно простичко “Обичам те!” е по-значимо от всички пари на света!”
Франк Синатра
Вижте още: Големият месечен хороскоп за юни 2023
Близнаци
“Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!”
Елизабет Браунинг
Рак
“На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина.”
Петър Дънов
Лъв
“Любовта е много опасно състояние. Човек става безразсъден и сякаш обръща гръб на живота си и на всичко, което е смятал за важно. А тя дори не е чак толкова приятна. Не знам кой по дяволите би искал да живее по този начин – да не може да изтрае и час без присъствието на някого.”
Колин Фърт
Дева
“Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.”
Зигмунд Фройд

Везни
“Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението.”
Асен Златаров
Вижте още: Това са зодиите, за които ЮНИ ще е пълен купон
Скорпион
“Когато обичаш, ти се иска да правиш неща за любовта. Иска ти се да се жертваш. Иска ти се да служиш.”
Ърнест Хемингуей
Стрелец
“Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем.”
Джеймс Болдуин
Козирог
“Надеждата ме води.Тя ме превежда през деня и особено през нощта.Надеждата,че след като се изгубиш от погледа ми,това няма да е последния път,когато ще те погледна”.
“Като рицарите”
Водолей
“За да кажеш “обичам те”, изобщо не е необходимо да казваш “обичам те”, въпреки че понякога е необходимо. Понякога е достатъчно да кажеш “Много ми е добре с теб”, или “благодаря”, или “ти си най-добрият”. Ако си спомняте, думите могат да се използват като нож или можете да ги превърнете в цветя.”
Елиа Барсело
Риби
“Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов – това е душата на гения.” 
Волфганг Амадеус Моцарт

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg