Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовни хроники: Кърсти Али и Джон Траволта

Кърсти Али и Джон Траволта никога не са имали романтична връзка, но това далеч не означава, че не е имало химия или дори любов.
Актрисата, която почина в понеделник на 71 години след кратко боледуване, винаги е говорила откровенo за чувствата си към Траволта, когото нарича „най-голямата любов“ в живота си.
Али и Траволта са участвали в три филма заедно: „Вижте кой говори“, „Вижте кой говори сега“ и „Вижте кой говори също“, първият от които излиза в кината през 1989 г. В романтичната комедия Кърсти играе счетоводителката Моли, която забременява след афера с женен изпълнителен директор. Траволта е в ролята на Джеймс, шофьор на такси от Ню Йорк, който препуска през задръстванията в центъра, за да закара раждащата Моли в болницата и между тях възниква приятелство.

View this post on Instagram

A post shared by Latinx Now! (@latinxnow)

По-късно Кърсти посочва двама колеги, към които е развила чувства, но никога не е предприела действия: Патрик Суейзи и Джон Траволта.
“Почти избягах и се омъжих за Джон. Обичах го, все още го обичам. Ако не бях омъжена, щях да отида и да се омъжа за него и щях да съм в самолет, защото той има собствен. Бяхме забавни заедно. Не беше сексуална връзка, защото не исках да изневеря на съпруга си.“ каза тя в свое интервю.
По това време Кърсти била омъжена за актьора Паркър Стивънсън. Двойката се развела през 1997, а 6 години по-рано, през 1991 година Траволта се оженил за Кели Престън. 4 години флиртът между Джон и Кърсти не спирал, докато не се намесила Кели.
„Кели дойде при мен и каза: „Защо флиртуваш със съпруга ми?“ И това беше нещо, което ме накара да взема решение – дойде краят на нашата платонична любов.“

View this post on Instagram

A post shared by Cinematographe.it (@cinematographe.it)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg