Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовни хроники: Дони и Нети

Дони и Нети са една от най-стабилните семейства в България и може би това е една от причината да са толкова обичани. Двамата никога не са се опитвали да бъдат център на внимание, дори напротив, живеят и се обичат извън медийното полезрение и светлината на прожекторите.
Любовни хроники: Коко Шанел и Артър „Бой“ Капел
Безкрайните раздели, многобройните любовници на Дони и на Нети са само мит, медийни измислици, твърди пеещата актриса. Дони и Антоанета Добрева, както е по паспорт лъчезарната Нети, се запознават в Театъра на армията. Става така, че двамата сядат един до друг и оттогава са все неразделни.
Заради натоварения си график в театъра, Нети нямала време дори да отиде на обяд. Затова Дони се стараел така да нагласи времето си, че по обяд да е около театъра, където работи неговата любима. Той ѝ доставял сандвич и минерална вода.

View this post on Instagram

A post shared by Neti Dobreva (@netidobreva)

В артгилдията е известно, че след толкова много години, Нети продължавала да ревнува благоверния си от тяхната обща колежка – актрисата Мила Несторова. Именно тя била голямата любов на изпълнителя на „Уморени криле“ и той искал да се ожени за нея. Бащата на Мила обаче – доайенът на Младежкия театър Иван Несторов, му отказал категорично ръката на щерка си с мотива, че се обличал и държал като палячо.
Преди 20 години Нети предложи брак на Дони по телевизията и за този момент се говореше години след случката. Развълнуваната млада жена толкова се притесни, че дори не можа да се сети дали Дони трябва да се „ожени“, или „омъжи“ за нея и просто го попита „Ще ме вземеш ли за своя жена?“.
Сватбата им обаче не е била традиционна, тъй като едно от нещата, които най-много отблъскват Дони от сватбите са били ритуалите. Двамата решили, че няма да има типичното сватбено тържество, а веднага, тя с булчинската рокля, а той с костюма, ще заминат за Париж. Което и направили.
Към днешна дата казват, че „любовта им е еволюирала“ – по-мъдра и спокойна е, има уважение. Двамата имат една дъщеря, Лилия, която вече е тийнейджър.

View this post on Instagram

A post shared by Neti Dobreva (@netidobreva)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg