Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовен уикенд хороскоп за 17-18 декември 2022

Овен
Вероятността да прекарате събота и неделя извън града е наистина голяма. Ще имате малки конфликти с половинката, но нищо сериозно, което би могло да помрачи празничното ви настроение.
Телец
Уикендът се очертава спокоен за родените под знака на Телец. Най-сетне имате възможност да си починете и да прекарате повече време с половинката.
Близнаци
Около вас се появява нова тръпка, което от една страна би могло да ви обърка, но и ще ви зареди с адреналин. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено.
Рак
Очаква ви доста напрегнат уикенд на любовния фронт. Подгответе се за разочарования и конфликти. Ако успеете да говорите, без да обвинявате, ще се справите бързо с проблемите.
Лъв
Обвързаните Лъвове ще се радват на доста високо либидо през почивните дни. Няма да се срамуват да поискат от любимия човек да им даде това, от което се нуждаят в секса, така че се очакват горещи почивни дни.
Дева
Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо е любовта, която имате в настоящето, преди да я загубите.

Везни
Връзката ви ще е приоритет за вас през този уикенд. Ще искате да споделяте, да градите и да обгрижвате. Може би е дошъл точният момент да създадете свое собствено гнездо.
Скорпион
Меркурий и Венера ще окажат влияние върху действията на Скорпиона. Меркурий обещава дълбочина и яснота на мисленето, а Венера любов и страст или началото на нова връзка.
Стрелец
Енергията на Стрелеца ще привлича околните като магнит. Като цяло периодът е добър за изпълнението на задачи, които изискват упоритост и активност.
Козирог
За Козирозите периодът няма да е лек. Те трябва да се пазят от интриги и зложелатели. Но въпреки всичко може да постигнат успех в начинанията си, благодарение на своята упоритост.
Водолей
Водолеите упорито ще вървят към целта си. Но няма да са особено продуктивни в работата си.
Риби
За Рибите започва началото на период, изпълнен с любов и романтика.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg