Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Любовен уикенд хороскоп за 10-11 декември 2022

Овен
Каквото и да сте решили, че искате да постигнете в любовта, ще го преследвате с невероятна смелост. Няма да приемате “не” за отговор и това ще даде своя желан резултат.
Телец
На Телците няма да им липсва енергия в любовта. Но въпреки това, дейностите, които изискват точно мислене и прецизна формулировка на емоциите, няма да са успешни за тях.
Близнаци
Готови сте да направите положителни промени в комуникацията, а от това по-важно няма. Може би е крайно време да започнете да слушате повече, отколкото да чувствате.
Рак
Не губете излишно време през уикенда, защото през тези два дни ще имате възможността да постигнете това, което желаете в отношенията със срещуположния пол.
Лъв
Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика.
Дева
За Девите периодът като цяло ще е положителен. Те ще имат възможността да осъществят всичко, което са планирали.

Везни
За Везните периодът на конфликт и конфронтация с околните продължава. И въпреки че вече е към своя край, влиянието му все още ще е изключително силно.
Скорпион
Обвързаните Скорпиони могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-добрия начин.
Стрелец
Енергията на Стрелеца ще привлича околните като магнит. Като цяло периодът е добър за изпълнението на задачи, които изискват упоритост и активност.
Козирог
Меркурий и Венера ще окажат влияние върху действията на Козирога. Меркурий обещава дълбочина и яснота на мисленето, а Венера любов и страст или началото на нова връзка.
Водолей
В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността, а пък и какво по-хубаво от есенно уикенд приключение в някоя живописна хижа в планината.
Риби
Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Внимавайте обаче какво споделяте, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до много главоболия.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg