Любовен седмичен хороскоп за 9-13 януари 2023

Овен
Чудесна седмица в любовно отношение се очертава за Овните. Малките неразбирателства, които ви изкарват от равновесие по принцип, сега ще бледнеят пред любовта, която изпитвате.
Телец
Телците ще се радват на много романтично заредена седмица. Обвързаните ще се чувстват силно привлечени от своята половинка, а тя пък на свой ред ще ги обгражда с любов и внимание.
Близнаци
Любовната седмица за Близнаците ще бъде леко объркана. Добре е да споделяте по-малко и като цяло да не „философствате“ много. Не допускайте някой да се бърка в отношенията ви.
Рак
Няма да бъдете доволни от мястото, на което се намирате във връзката си. Това ще се дължи на факта, че не можете да намерите път към добрата комуникация с половинката. Говорите, но сякаш на различни езици.
Лъв
Обвързаните Лъвове ще имат сексуална енергия до небесата. Ще искат повече от всякога любимият им човек да им даде всичко онова, от което се нуждаят в секса и съвсем няма да се свенят да си го поискат.
Дева
Девите ще успеят да постигнат пълна хармония и спокойствие. Вашите общи интереси и цели ще ви помогнат да усетите половинката на едно по-дълбоко духовно ниво.

Везни
„Пеперудите в стомаха“ ще са факт, но дали ще са провокирани от вашия човек? Може би усещате тръпка към колега или приятел и ще трябва да помислите сериозно над някои въпроси.
Скорпион
Когато става въпрос за любовта през последната седмица на януари, Скорпионите определено са щастливци. Стига да съумеят да загърбят всички съмнения, притеснения и мнителност, мечтите ви имат реален шанс да се сбъднат.
Стрелец
Възможни са сериозни конфликти на любовния фронт. Професионалните ви амбиции ще се окажат в пряк разрез с „интересите“ на връзката ви. Ако сте решили да катерите кариерната стълбичка, не очаквайте разбиране и подкрепа.
Козирог
Ако очаквате любимият човек да чете мислите и желанията ви, грешите. Вместо това опитайте да вербализирате потребностите си, както и това, което ви дразни.
Водолей
Близнаците трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили на земята, за да си спестите разочарованието.
Риби
Чудесна седмица, която ще е с вас, каквото и да предприемете. Кратко пътешествие, страстни вечери или романтика на макс? Решението е ваше.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg