Луксозна Нова година в Албания. Новото модерно!

Имате ли вече планове за празниците? Ако не, веднага ви даваме една екстравагантна, луксозна и блестяща идея – Нова година в Албания и то не къде да е, а в най-новия и хитов 5-звезден хотел – Албанската царица –  “ Epidamn White Sensation 5 ***** – ривиерата на Дуръс, на брега на Адриатическо море. Името му говори само по себе си. Той е специален и единствен по своя начин на създаване и невиждан досега. Изцяло хендмейд и екофрендли, съврършен до последния и най-малкия детайл, направен с много фантазия, усещане за хармония и достигайки неизмеримо зашеметяваш вид. Хотелът е на пазара едва от няколко месеца, а вече трудно може да резервираш свободни стаи.

„Изненадите не свършват до тук. За пръв път в Албания и в хотел „ Epidamn White Sensation 5 ***** Новогодишното празненство ще бъде по-мащабнo от преди. Празненствата по случай Новата 2023 ще продължат цели два дни, което означава и 2 гала вечери. Едната ще бъде на 31.12, за да изпратим старата година подобаващо, а на 01.01. ще продължим, за да отпразнуваме първия ден на така чаканата 2023 г.“ – това сподели Биляна Желязкова, управител на туроператор и туристическа агенция Four Seasons Travel  
Музикалната група, която ще забавлява гостите на гала вечерите е една от най-популярните в Албания и това гарантира, че ще има възможно най-доброто изживяване.

А и още по-специалното на тези празненства ще бъде храната, защото менюто за двете Гала вечери е изготвено от двама готвачи, които имат една звезда Мишлен.  
„Сигурно си мислите, че целия този лукс струва безмерно скъпо, а всъщност цената е само 835 лв с включен транспорт и първокласно екскурзоводско обслужване . Тя е ексклузивна и само за нашите клиенти,  както и вече с ограничен брой места, така че ако искате да се възползвате от офертата, трябва да решавате бързо, защото местата в хотела се запълват светкавично“, добави Биляна Желязкова. „ Забелязвам интересна тенденция в пътуващите хора и тя е, че започват да търсят все по-екстравагантни и по-малко известни дестинации. Преди време празниците, прекарани в Париж или Барселона, например, бяха мечтата на средностатистическия пътуващ българин. Въпреки това, още преди 10 години, открихме нашите незаменими партньори от любимата ни дестинация Албания и успешно наложихме програмите си за Нова година и лично аз винаги празнувам там. А и вече, дори тук на Балканите, станахме конкурентни с нови хотели, предлагащи още повече удобства и комфорт, храна и цялостно обслужване, което се доказва за пореден път от Epidamn White Sensation и точно затова се радваме на голям интерес към Новогодишната ни програма“, сподели още тя.

Може да разгледате цялата програма от активния линк : http://bitly.ws/xhWq  , както и да се обадите или пишете на посочения мейл от контактите в сайта на агенцията.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: expert.bg