Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Лука Модрич разкри какво ще прави след края на Световното първенство по футбол

Лидерът на националния отбор на Хърватия – Лука Модрич, заяви, че няма никакво намерение да слага край на изявите си с тима на “ватрените” дори и след края на Световното първенство по футбол в Катар.
Всички очакваха той да се раздели с националния отбор след Мондиал 2022, но той наруши мълчанието си и даде яснота по темата.
“Не, няма да напусна националния отбор. Чувствам се много добре, много добре и ще остана тук, докато мога. Няма причина да се пенсионирам. Това е мой избор. Хората казват, че трябва да напусна и да се съсредоточа върху клубния футбол, но аз далеч не съм съгласен”, каза Модрич пред медиите.
Модрич е сред най-възрастните играчи, участващи на Мондиала в Катар. По-възрастни от него са само Атиба Хътчинсън (39 години, 294 дни), Пепе (39 години, 280 дни), Дани Алвеш (39 години, 210 дни) и Кристиано Роналдо (37 години, 297 дни).
Модрич, който играе в своя осми голям турнир с Хърватия, включително четвърто Световно първенство, изглежда сложи край на спекулациите за пенсиониране и най-вероятно ще продължи да впечатлява по терените и в бъдеще.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Поредното спорно решение на ВАР, в ущърб на Хърватия.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg