Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Луис Суарес се гордее с Коста Рика: Тръгвам си от Катар тъжен, но не защото загубихме от Германия

Старши треньорът на Коста Рика – Луис Суарес, заяви, че е горд от представянето на своите футболисти на Мондиал 2022, въпреки отпадането в груповата фаза и че цялата делегация на страната ще напусне Катар с високо вдигнати глави. 
Тимът му приключи участието си на Световното първенство след 2:4 от Германия в последния си мач в Група “Е”, като преди това победи Япония с 1:0. Тежкото поражение на старта с 0:7 от Испания обаче, до голяма степен предопредели и крайното класиране. 
“На това Световно първенство показахме какво е Коста Рика. Спокоен съм и си тръгваме с високо вдигнати глави. Горд съм с отбора! Това са едни много специални момчета. Гордея се с тях, повече от всеки друг път преди”, каза Суарес след края на сблъсъка с Бундестима.
“Тръгвам си от Катар тъжен, но не защото загубихме от Германия, а защото отпадаме. Трудно е да приемеш този развой като треньор, още повече на Световно. Но това сме ние. Бяхме себе си срещу Япония и срещу Германия. Най-важното е, че този отбор има огромен потенциал за подобряване. През следващите четири години има неща, които трябва да променим, но трябва и да надградим това, което създадохме в последните 4 години”, допълни още той.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Луис Енрике призова Испания да си научи урока след случилото се срещу Япония!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg