Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Луис Енрике след Испания 1:1 Германия: Чувството в съблекалнята беше малко странно

Наставникът  на Испания – Луис Енрике, няма притеснения за позицията на своя отбор в Група “Е” на Мондиал 2022 след равенството 1:1 срещу Германия в неделя вечер. *Вижте пълното класиране по групи в Катар (последвайте линка).
“На теория това беше групата на смъртта. Ако ми бяха казали, че след равенството ще сме лидери и ще зависим от себе си, бих се съгласил. Равенство срещу Япония ни е достатъчно, но няма да спекулираме”, каза Енрике на пресконференцията си след двубоя и допълни:
“Жалко е, че не победихме, но трябва да сме щастливи, тъй като сме лидери в групата на смъртта. Когато бе изтеглен жребият, всички въздишаха от качеството, което тази група предлага. Състезанието е кратко, така че няма смисъл да говорим за калкулации. Ще преценим опциите си за стартовите 11 футболисти. Сега започва надпреварата за всичко или нищо. Това е нашата реалност, а целта ни е да сме първи в групата”.
“Германия трябва да мисли за победа срещу Коста Рика, който има добър състав. Може да сте сигурни, че ние ще играем за победа срещу Япония”, увери Луис Енрике, а за финал добави, че футболистите му са разочаровани след 1:1 с Германия:
“Има разочарование сред футболистите. Чувството в съблекалнята беше малко странно. Можехме да се защитаваме по-добре, но равенството е справедливо бих казал. Можехме да спечелим, както и да отбележим решителен гол. Германия е футболна сила. Не можем да отхвърлим възможността да спечелят Световното първенство, но ние им се опълчихме”.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Ханзи Флик доволен от Германия: Може би това е искрата, от която се нуждаехме!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg