Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Луис Енрике преди 1/8-финала на Испания на Мондиал 2022: Дузпите са нещо, което имаме предвид

Старши треньорът на Испания – Луис Енрике, заяви, че няма да променя стила на игра на отбора и изрази увереност, че футболистите му ще постигнат добър резултат срещу Мароко. Утре, 6 декември, “Ла Фурия” се изправя срещу Хаким Зиеш и компания на 1/8-финал на Мондиал 2022, който ще стартира в 17:00 часа!
“Всички играчи са в добро физическо състояние. Няма да сменяме идеята си за играта. Това обаче не означава, че трябва да доминираме 90 минути, защото играем срещу отбори, футболисти и треньори на много високо ниво. Не играем сами. Много съм мотивиран и съм убеден, че можем да постигнем добър резултат”, каза Енрике на пресконференцията си преди сблъсъка и допълни:
“Не ме интересува толкова резултатът, а това отборът да играе добре. Ако правим нещата правилно – нормално е да спечелим. Целта ни е да изиграем седем мача. Във футбола грешките се повтарят, това е много комплексен спорт. За мен е важно играчите да изпълняват това, което искаме от тях”.
Селекционерът на Испания призна и че евентуалните дузпи са “нещо, което имаме предвид”: “За мен дузпите не са лотария… ако си ги тренирал, динамиката на удара ти е по-добра. Вратарят също е важен, а ние имаме добри вратари. Дузпите са нещо, което имаме предвид”.
“Отношенията между Испания и Мароко са добри. В нашата страна живеят много мароканци и ние сме щастливи, че това е така. Мароко е от отборите, които са в най-добра форма на това първенство. Ако някой ги подценява, това не е нашият отбор. Вероятно ще има моменти по време на мача, в които тимът на Мароко ще е по-добър от нас, но Испания ще търси победата, атакувайки”, увери за финал Луис Енрике.
*Четете последните новини от Мондиал 2022 в SPORTLIVE.BG!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg