Лионел Меси продължава да жъне успехи, дори докато си почива

Героят за Аржентина – Лионел Меси продължава да троши рекорди от всякакво естество след триумфа на Световното първенство по футбол в Катар. И ако успехите на „Бълхата“ по терена са безспорни и го съпровождат през целия му живот, след вдигането на титлата, той напълно преоткри един нов свят – този на социалните мрежи. 
Буквално за няколко дни, Меси разби абсолютно всички рекорди по брой харесвания на публикация, като към момента 4 от 5-те най-харесвани фотоса са от негови постове. Рекордът е от моментът, когато аржентинецът целуна за първи път толкова бленуваната Световна купа. Втората е от леглото отново с трофея. На следващата присъства и Кристиано Роналдо – от рекламата на Луи Витон, която беше постната няколко дни преди старта на Мондиал 2022, а последната отново е Меси със купата, но този път в самолета напът за дома.
Последователите на „Бълхата“ също скочиха главоломно след Мондиал 2022, но Роналдо държи рекорда с близо 100 милиона последователи над световния шампион. 

Lionel Messi now features in 4 of the 5 most-liked Instagram posts of all-time. Dominating both on & off the field.#FIFAWorldCup|#Messi |#GOAT pic.twitter.com/p3yEx7l0TZ
— FIFA World Cup Stats (@alimo_philip) December 24, 2022

 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg