Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Лили-Роуз Деп и The Weeknd представиха сериала "Идолът" в Кан

Лили-Роуз Деп и певецът The Weeknd бяха посрещнати от възторжени фенове на премиерата на „Идолът“ на кинофестивала в Кан, съобщи „Ройтерс“. Сериалът, създаден от авторите на „Еуфория“, беше най-очакваната телевизионна продукция.
Травис Скот, Стела Максуел и Джулия Фокс, облечена в рокля от пластмаса и черно червило, се присъединиха към Лили-Роуз Деп и певеца, който вече се представя с рожденото си име Ейбъл Тесфайе – звездите на сериала. Червеният килим беше обграден от крещящи фенове.
Сериалът е първото актьорско участие на попзвездата. В „Идолът“ той играе ролята на Тедрос, импресарио в клуб в Лос Анджелис. Джени Ким от кей поп групата „Блекпинк“ също прави актьорския си дебют.
Победителят от „Като две капки вода“ с нов филм
Дан Ливай, Ханк Азария и починалата през 2022 г. американска актриса Ан Хеш също ще се появят в сериала. Тесфайе е съсценарист и един от авторите на идеята, стояща зад „Идолът“, заедно със Сам Левинсън, който е сред създателите на сериала „Еуфория“. Певецът смята, че феновете му са лоялни и отдадени, така че ще го последват навсякъде, каза Левинсън.
Идеята за „Идолът“ е да се покаже какво се случва, когато попзвезда се влюби в грешния човек и никой не говори за това, добави той. The Weeknd, който наскоро обяви, че ще се откаже от сценичното си име, е известен с песните „Blinding Lights“ и „Starboy“.
Лили-Роуз Деп, която е дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп, изигра ролята на Айседора Дънкан през 2016 г. в „Танцьорката“.
„Идолът“ ще започне да се излъчва oт 4 юни.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg