Лили Колинс изненада всички с пънк фотосесия (СНИМКИ)

След като сезон 3 на Емили в Париж излезе само преди няколко дни, актрисата Лили Колинс промотира сериала, позирайки за януарската корица на V magazine. Красивата брюнетка, която се прочу с зашеметяващите си визии в хитовия телевизионен сериал на Netflix, е облечена в костюм на Alexander McQueen, допълнен от бижута Cartier.
В останалата част от нестандартната фотосесия тя залага на Saint Lauren, Harris Reed, Gucci и разбира се, Cartier, на които тя е посланик. За интервюто пред изданието звездата говори за модата, приятелите, първата година от брака и какво я очаква в новия сезон на „Емили в Париж“.
„Едно от нещата, които харесвам в новия сезон е, че Емили започва да взема решения и да се придържа към тях, като следва сърцето си и оставя последствията да бъдат такива, каквито са. Тя се чувства по-удобно да използва гласа си, което я води до много по-интересни преживявания в Париж. Това беше забавно за изследване и даде пространство на другите герои също да излязат на преден план в историята. Но, разбира се, по пътя има повече смях, повече драма и повече мода.“

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg