Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Лесен тест, с който ще разберете дали имате шлаки в тялото

Не е тайна, че живеем в “отровен свят”. Земята е отровена от изкуствени торове, а зеленчуците от пестициди. Хранителните продукти са рафинирани, а в съдържанието им има повече химикали, отколкото природни продукти. Въздухът е много замърсен, пием и готвим с хлорирана вода.
Вижте още: 6 неща, които всички жени трябва да знаят за менопаузата

Всички хранителни вещества, влизащи в тялото ни с храната, се окисляват в резултат на химични реакции. С други думи, те се разпадат на по-прости, но не всички успяват да напуснат тялото ни. Тези окислени вещества се наричат ​​шлаки или химически отпадъци. Или казано по-просто – цялата мръсотия в организма ни се нарича шлака. С течение на времето токсините могат да се натрупат в големи количества и да отровят тялото. Задръстването с шлаки медицината нарича синдром на ленивото черво – това е вид запек без ясна причина.
Днес ви представяме един лесен тест, с който да разберете дали храносмилателната ви система е задръстена с шлаки.
Вижте още: Чай и метаболизъм: Изследване на връзката за управление на теглото
Вземете 1/2 чаша прясно изцеден сок от цвекло. Ако след това урината придобие цвят на цвекло, това означава, че лигавиците са престанали да изпълняват функциите си качествено. И ако сокът от цвекло оцветява урината, тогава токсините също лесно проникват през тези стени, циркулирайки в тялото.
Ако имате натрупани шлаки в организма си, е добре да минете на хранителен режим, за да се изчистите от тях.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg