Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Лео Меси: Падна ни тежест от раменете, спокойни сме да започнем наново

Аржентина се съвзе от шока, който Саудитска Арабия ѝ нанесе, побеждавайки с пълен обрат за 2:1 в първия мач на двата тима от Световното първенство в Катар. „Гаучосите“ си изкараха гнева на Мексико след успех с 2:0, в основата на който очаквано беше легендарният Лео Меси.
Бившият голмайстор на Барселона реализира страхотно попадение и асистира за второто такова на Енцо Фернандес. След победата самият той призна, че от раменете на него и съотборниците му се е свалил огромен товар, след който могат да гледат смело напред.
„Това е товар, който падна от раменете ни“, заяви накратко Меси, цитиран от „Мирър“. Той коментира, че сега всичко е връцете на отбора и това дава нужното спокойствие.
„Причина да сме щастливи е, че сега сме с изчистени и спокойни умове, поради това, че всичко зависи от нас отново. Спокойни сме да започнем отново и отново да правим това, което сме тук.
Знаехме, че (мачът с Мексико) ще бъде от изключителна важност за нас. Бяхме нетърпеливи да обърнем нещата в наша полза. Сега можем да погледнем към двубоя с Полша по различен начин“, завърши Лео Меси.
Ето кой е единственият футболист, участвал в повече голове на световни от Меси

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg