Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Легенда на ЦСКА доволен от оставането на Илич и от харчовете на клуба за нови играчи

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов смята, че трябва да се даде време на новите попълнения преди да им се даде някаква оценка. Това може да се случи чак след няколко официални мача. Според него е положително, че треньорът не бе сменен и отново Саша Илич ще води “червените”.
Положително е, че се дават пари играчи
“Новите попълнения ще ги видим дали са качествени, след като изиграят няколко официални мача за ЦСКА. Преди това трудно може да се даде оценка. Във всички линии трябва да се подобри конкуренцията в състава. Във всяка една трябва да има по един класен лидер! Около него да се учат и младите. Плюс е за ЦСКА, че продължава да бъде воден от същия треньор в лицето на Саша Илич, но да видим. Ако и тази година сме втори в класирането, ефектът ще е един и същ както в предишните”, заяви Никодимов пред “Мач телеграф”.

“Положително е, че се дават пари за играчи. Техните качества обаче се преценяват по друг начин – на терена. Дано имат класа за ЦСКА. Дано да успеят да надградят и е важно темпото на игра да се усили. Бавно играят, не само ЦСКА, а повечето отбори в Първа лига. Жалко е, че се занемариха школите и останаха на заден план.
В очакване на промяна
Според него разликата през изминалия сезон в сравнение с другите беше, че дистанцията с Лудогорец до последно бе една точка, но решаваща. “Вярно е, че липсваше и късмет и беше пропусната дузпа в решаващ момент, но това е част от играта. Много години минаха, откакто ЦСКА не е бил шампион. Това значи, че нещо трябва да се промени“, заяви Никодимов. А по всичко личи, че съвсем скоро ЦСКА ще се похвали с още едно ново попълнение – бивша звезда на Литекс.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg