Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Легендата Роналдиньо: Моят скъп приятел Меси ще унищожи Франция

Легендата на Бразилия Роналдиньо Гаучо е на мнение, че Аржентина ще спечели световната титла във финала на Световното първенство по футбол. Съперник на “гаучосите” на 18 декември ще бъде отборът на Франция.
Той бе запитан за подкрепата си за Аржентина в полуфинала срещу Хърватия, когато само Пеле го подкрепи, но други в Бразилия го осъдиха.
“Пеле и аз сме достатъчни. Как можех да седя с каменно лице, докато наблюдавам спектакъл? Разбира се, подкрепях своите приятели. Никой не може да ме спре да правя това”, каза Роналдиньо, цитиран от rg.ru.
“Моят скъп приятел Меси е повече от футболист. Държа на нашите отношения и винаги се старая да му предам частица от моята енергия. Определено искам да се кача при него след финала и да го поздравя”, допълни бившата звезда на Барселона.
Запитан дали е толкова убеден в успеха на Аржентина, бившата “десетка” заяви: “Не се съмнявам и за минута. Меси ще унищожи Франция. Резултатът ще бъде в полза на аржентинците, те ще спечелят Световното първенство. Франция да спечели? Не!”. А ето кой световен шампион нападна Аржентина заради играта им.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg