Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Легендата Лам: През 2014-а в тима на Аржентина чакаха Меси сам да ни бие, сега играят за него

Легендата на Германия Филип Лам сподели, че на настоящото Световно първенство по футбол е най-впечатлен от отбора на Аржентина. Той отправи похвали към капитана на “гаучосите” Лионел Меси, както и към селекционера им Лионел Скалони.
“Най-голямо впечатление ми прави Аржентина. Този отбор, с Меси начело на атаката, имаше изключително вълнуващо пътуване. Спомням си как през 2014 година, когато загубиха финала срещу нас на “Маракана”, неговите съотборници сякаш очакваха той да направи всичко сам”, коментира бившият капитан на “Маншафта”, цитиран от “AS”.
“През 2022 година те вече играят за него, а той само чака своето звездно време. Такива истории създават добавена стойност към победите. По този начин екипът на Скалони показва какво означава да имаш лидер с голям опит”, продължи германецът.
“Мисля, че един ден треньорът на Аржентина може да ръководи голям европейски клуб, защото неговата иберийска култура на притежание на топката, в комбинация с южноамериканския манталитет, трудно може да бъде надмината от нещо в съвременния футбол. Не се съмнявам, че Европа има още какво да научи от Аржентина и Южна Америка като цяло”, завърши Лам. А ето какво, според Меси, дава сили на Аржентина в Катар. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg