Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Легендарен немски футболист посочи как Аржентина ще спечели финала на Мондиал 2022

Легендата на Германия – Юрген Клинсман, смята, че във финала на Световното първенство по футбол между Франция и Аржентина, “гаучосите” маскимално трябва да улеснят Лионел Меси – който ще бъде подложен на изключителен натиск да направи нещо невероятно.
Легендарният футболист на Бундестима също сподели, че “блясъкът на Меси” ще направи разликата в решаващия мач в Катар. Клинсман вярва, че Аржентина е фаворит, ако успее да контролира емоциите си. Той смята, че “Ла Албиселесте” е наясно колко близо е до спечелването на световната титла.
“Мисля, че всичко донякъде се свежда до емоционалния фактор. Ако Аржентина успее да балансира емоциите си може да стигне до победата. Видяхме колко нервни бяха срещу Мексико в групите и за малко да се “спънат”, каза Клинсман за BBC.
“Ако Аржентина успее да балансира емоционалната си страна, то те ще спечелят титлата. Блясъкът на Меси също трябва да изиграе важна роля. “Гаучосите” са моя фаворит”, каза още Клинсман.
Финалът в Доха е с начален час 17:00 (българско време), а в ТОЗИ МАТЕРИАЛ, може да се запознаете с всичко, което трябва да знаете за него.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg