Левски събира Андриан Краев с екс звезда на ЦСКА в Унгария срещу близо милион евро?

Родният гранд Левски ще се опита да прибери близо милион евро за продажбата на един от най-перспективните български футболисти – Андриан Краев.
През последните дни се заговори за негов изходящ трансфер, като интерес има от поне 3 тима. Офертата на турския Коняспор вече е отхвърлена, предложение на израелски тим се разглежда, а към този момент е най-вероятно 23-годишният полузащитник да продължи в Унгария, пише „Тема Спорт“.

Интерес към правата на креативния халф предявява Фехервар, където се подвизава една от звездите на ЦСКА от близкото минало – Рубен Пинто. Проблемът към този момент обаче е, че предлаганата сума е на стойност 700 хиляди евро, а от „Герена“ очакват поне с 200 000 евро повече.
Ако тази сума бъде достигната, тя до голяма степен ще достигне посочената сума от милион евро от специализирания портал Transfermarkt.
Дефанзивният полузащитник изигра общо 22 мача за „сините“ през есента, в които вкара 3 гола. Освен за него, в Левски са получили оферти още за централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба от чуждестранни клубове.
Вижте повече за отхвърлената оферта за Андриан Краев!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg