Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Левски си хареса защитник от Първа лига за заместник на Кордоба

Левски се оглежда за нов централен защитник, ако се стигне до раздяла с един от титулярите им в лицето на Хосе Кордоба. Не е тайна, че към панамеца има огромен интерес и е много вероятно през лятото “сините” да се разделят с него. Имаше информации, че един от отборите, които иска бранителя е испанският Жирона.
Левски си намери нов защитник в конкурент от Първа лига

Столичани следят централния защитник на Арда Умар Сако, пише “Тема спорт”. Той може да попадне в плановете на столичани за лятна селекция, ако те трансферират Хосе Кордоба.  Умар Сако бе на терена в 22 шампионатни мача. 27-годишният централен защитник има на сметката си и 1 гол – при домакинската победа с 5:0 над Локомотив Пловдив. Наскоро Арда откупи правата му.
В момента от Левски следят доста футболисти. Но все още на „Герена“ не са взели решение кой да бъде привлечен, както и кои от сегашните футболисти да бъдат продадени, преотстъпени или освободени. Една от главните причини за това е, че не е ясно кой ще бъде наставник на тима през следващия сезон.
Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков е насочил поглед към чужбина за следващ наставник. С избора му помага и мениджърът Лъчезар Танев. На „Георги Аспарухов“ вече са обсъдили редица имена. Сред предложените им наставници преобладават такива от Испания и бивша Югославия. Сред тях е и Хуан Карлос Карседо.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg