Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Левски се надява да си осигури важен договор в идните дни

Левски е близо до нов важен договор за клуба, който е свързан с телевизионни права. “Сините” водят преговори с кандидатите, които искат да предават пряко контролите, които са планирани по време на лагера в Правец.
Важен договор за “сините”

До този момент те са 3, пише “Мач Телеграф”. В петък “сините” ще се изправят срещу Етър, след това на 4 юли срещат Марица. Четири дни по-късно е уговорен мач с гранда от Кипър – АПОЕЛ. Не е изключено да има и още един мач. Така се случи и с Пирин. Двубоят с „орлетата“ обаче бе излъчен единствено по клубните канали, след като нямаше време да се преговаря за евентуалното негово излъчване на някоя от родните телевизии.
Всички играчи вече са на линия
Днес на “Герена” се очаква да се присъединят и националите. Това са Пламен Андреев, Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев, Илиян Стефанов и Марин Петков. Те получиха правото да почиват по-дълго, след като бяха ангажирани с квалификациите с Литва (1:1) и Сърбия (1:1). По-късно те ще се присъединят към останалите за тренировката в 17,00 часа. След нея „сините“ ще се отправят към Правец, където ще премине основната част от лятната им подготовка. Междувременно пък три родни клуба имат сериозен интерес към юноша на Левски.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg