Левски пусна интервю с Билал Бари, мароканецът е в базата на Франция (ВИДЕО)

Нападателят на Левски Билал Бари, който контузи коляното си в началото на месец септември и след това претърпя операция, даде интервю пред клубната телевизия на „сините“, в което разкри, че в момента се намира в базата на националния отбор на Франция и работи здраво, за да се завърне на терена възможно най-бързо:
„Възстановяването ми върви добре. Чувствам се в добра форма. Работим здраво всеки ден, за да се върна възможно най-скоро. Засега нещата се получават. Сега съм в Клерфонтен, в базата на националния отбор на Франция. Работя тук с някои от физиотерапевтите на националния отбор. Тренираме здраво, за да се възстановя от контузията“.
Дневната програма на Бари
„Закуската е в 07:30 часа, след което в 08:30 часа започваме с процедурите в зависимост от деня и плана ми. Например упражнения за крака и мускулите ми, защото след операцията имат нужда от по-специално внимание. После следват кардио упражения. В 12:00 часа е обядът, а до 14:30 часа имаме почивка. След това отново упражнения до 17:30 или 18:00 часа в зависимост какво трябва да се прави“.
Мароканецът допълни, че се чува всеки ден с хора от „Герена“ и благодари на всички фенове, които го окуражават: „Всичко ми липсва. Отборът, феновете, приятелите. Когато си далеч от клуба, усещаш още повече колко голям е клубът. Защото не съм вътре и се усеща различно. Всичко ми липсва – феновете, София. Усещането е много силно и искам да се върна възможно най-скоро. Разбира се, че усещам подкрепа. Всеки ден говоря с доктора, с хора от клуба. Те ми се обаждат, също поддържам връзка и с треньора. Говоря с всички и усещам тяхната подкрепа. Това ми дава сили да работя по-усилено. Феновете ми пишат всеки ден в Инстаграм, в социалните мрежи. Дават ми сила, за да се възстановя. Искам да ви благодаря за всичко, защото имам нужда от всички вас. Това е труден момент за мен и заедно ще успеем. Благодаря ви“.
„Понякога дори говоря с всеки един от тях поотделно“
„Гледам всички мачове. Преди срещите пращам съобщение на съотборниците си, за да им пожелая късмет. Понякога дори говоря с всеки един от тях поотделно. След мачовете ги подкрепям също. Те знаят това. Те играят добре, борят се, понякога имат трудни моменти. Така е през този сезон, има и трудни моменти. Не мога да кажа, че ще играят по-добре, ако и аз съм на терена. Играят добре и искам скоро да играя с тях“.
От Левски бяха подготвили и специално видео, с което да изненадат Бари, а той заяви следното, след като го изгледа:
„Това е лудост. Не правете така, ще се разплача. Благодаря ви момчета. Обичам ви. Обичам всички фенове на Левски. Ще работя много здраво, за да се върна възможно най-скоро, за да почувствам привържениците, стадиона, всички. Това е невероятно усещане, нямам думи да го опиша. Благодаря ви много“.
3 месеца!?
„Надявам се да се върна след 3 месеца и да играя, ако всичко върви по план и нещата се случат добре. Искам да си пожелая много победи заради феновете, защото те го заслужават. Винаги са зад нас и ни подкрепят, а ние трябва да им се отблагодарим. Надявам се да имаме много хубави моменти заедно и много трофеи. Ще се завърна възможно най-скоро. Само Левски“, завърши 24-годишният нападател на „сините“.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg