Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Левски е предложил над милион лева за желания нападател от Грузия?

В Левски са направили солидна за своите възможности оферта за нападателя на Дила Гори – Тиери Гейл. Това твърди барбадоският журналист Анмар Гуудридж-Бойс в Туитър. Става дума за 550 000 евро.
Приоритет на „сините“
Според колегата от Карибите 21-годишният футболист е основна трансферна цел на „сините“. От клуба били „много запалени“ да осъществят този трансфер. Не е ясно какви обаче са им шансовете на този етап.

Theirry Gale heavily linked to top Bulgaria club Levski Sofia. Understand they have submitted a bid in the region of €550k ( more than $1million BDS) to FC Dila Gori for the Barbadian 21 year-old. Gale is their top transfer target, they are very keen on the move. His contract… pic.twitter.com/RZ9CCipP8H
— Anmar Goodridge-Boyce (@anmargboyce) July 6, 2023

Не може без трансферна сума
Договорът на Гейл с грузинския тим е до края на следващата година и задължително трябва да се плати трансферна сума. Според слуховете барбадосецът е сред най-добрите легионери в тамошното първенство.
Кой е Тиери Гейл?
Тиери Гейл е национал на Барбадос. Той има девет мача и два гола за представителния тим на карибската държава. Нападателят играе в Европа от 16-годишен.
Започва в школата на унгарския Хонвед, където дебютиракато професионалист през 2020 г. От 2022 г. е част от Дила Гора, с който има договор до края на 2024 г. На „Герена“ имат вариант и с нападател от Румъния. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg