Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Курьор спира с футбола, Черно море го възнаграждава с друга длъжност в клуба

Нападателят Матиас Курьор ще прекрати кариерата си като футболист. 34-годишният футболист от Мартиника обаче ще остане в Черно море на друга позиция. Той е получил предложение да остане на работа в клуба като скаут.
Курьор ще изиграе последния си мач с екипа на „моряците“ тази събота, когато варненци ще приемат Локомотив Пловдив в среща от 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Това е двубоя №125 за него с екипа на Черно море.
„Правим тази пресконференция, за да обявим нещо, което назряваше в последните 6 месеца. С Матиас винаги сме били в добри отношения. Ние сме нямали никакви различия в каквото и да било. На база това, което е направил през годините, бе нормално да поговорим. Съвместно обсъдихме и си казахме мнението. Матиас от футболист ще премине като скаут в клуба, дори и на моменти дистанционно във Франция. Той ще бъде близо до отбора. Минал е през доста страни и има много контакти, които ще са полезни“, обяви треньорът Илиан Илиев.
Самият Курьор най-напред благодари на клуба, на всички треньори, с които е работил – Александър Станков, Никола Спасов, както и на Илиан Илиев. 
„Прекарах незабравими моменти в този клуб, искам да благодаря за всичко и Черно море остава завинаги в сърцето ми. И да кажа едно благодаря и на всички футболисти, с които съм играл. Четох много неща в медиите, заедно взехме това решение. Последната година беше трудна за мен спортно-технически, така че това беше най-доброто решение. Радвам се за подадената ръка от клуба и за новата позиция, която получавам“, обяви нападателят от Мартиника.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Ганчев на среща с двама футболисти на ЦСКА, те и още един най-вероятно напускат
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg