Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Кубрат Пулев разкри голяма новина за себе си преди края на 2022-а година

Най-добрият български боксьор – Кубрат Пулев, направи не само равносметка за изминалата година на ринга, но и любопитно разкритие в интервю, споделяйки, че вече има човек до себе си.
“Аз съм човек, който има нужда от любов и естествено имам човек до себе си, да. Във всичко може да дадеш съвет, в личните отношения, любовните – никога не можеш да се бъркаш. Видяхте, аз бях 13-15 години с човек, който е известен, бяхме в публичното пространство. Аз смятам, че любовта няма нужда от такава публичност. Тя просто е любов, съвсем друго ниво”, сподели Кобрата пред NOVA.
“Човек или прави нещо, както трябва или не се занимава. Един от проблемите на българите…ние в момента се концентрираме върху това че е валяло дъжд и сняг, че е киша, а може да се фокусираме върху колко е красива планината, каква природа имаме – само на 20 минути от центъра на София”, каза още Пулев.
Пулев изпраща сравнително успешна 2022-а година. През месец май той успя да победи американеца Джери Форест в щата Калифорния, а юли се изправи срещу страшилището при най-тежките – Дерек Чисора, но не успя да го сломи във втория дуел между двамата, губейки в Лондон на O2 Arena.
Съвсем наскоро пък стана ясно, че Кубрат Пулев е влизал в плановете на световния шампион в тежка категория – Тайсън Фюри.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg