Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Крушарски надъха Локо преди дербито за Пловдив: Играчите да си стягат коланите и да си свършат работата

Единият от собствениците на родния Локомотив Пловдив Христо Крушарски вярва, че „смърфовете“ могат да победят градския си съперник Ботев в дербито днес (19 март). Той разкри своите възгледи преди двубоя пред „Мач Телеграф“.
Съобщението към „черно-белите“
„На играчите ще кажа само едно: Да се стегнат и да ги треснат. Те си знаят как и си го могат. Да си стягат коланите и да си свършат работата“, отсече Крушарски.
Управата на Локо Пловдив
„Някои други обаче ще ги призова да си гледат работата и да не надничат в канчето на другия. Четох как не съм имал пари да издържам отбора. Значи всичко е било на магия. Сега като спечеля в Южна Америка ще го взема този, дето ги пише тези неща за главен счетоводител“.

„Още преди мача с ЦСКА казах и пред колегите в управата, и пред отбора, че всеки трябва да прави това, от което разбира. Аз няма да се бъркам нито в реклама, нито в маркетинг, но и никой не трябва да се бърка на треньора. На всеки човек – хубав или лош, в един момент му идва денят и часът. Томаш се нуждае от доверие и е време да покаже наистина какво може – да стабилизира отбора и да се радваме на възможно повече победи“, добави бизнесменът.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето от кого ще се ръководи предстоящото пловдивско дерби.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg