Кристиано Роналдо приключи с големия футбол – има само една оферта за бъдещето си

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо има само една клубна оферта и тя е от страна на шампиона на Саудитска Арабия – Ал Насър, пише испанското издание AS. Португалецът не е получил нито една оферта от друг отбор, въпреки че е без клуб от един месец, след като разтрогна контракта си с Манчестър Юнайтед.
Само Ал Насър иска Кристиано Роналдо
Роналдо се намира в Дубай, където е в очакване на сделката с Ал Насър. Португалецът изчака да премине Световното първенство по футбол, преди да започне каквито и да били преговори за бъдещето му на клубно ниво, за да може да се фокусира върху представянето си с Португалия.
Поредният звучен шамар за Роналдо
Роналдо обаче получи поредния звучен шамар, след като дори в тима на Португалия остана резерва в двата елиминационни мача. Той не успя и да сбъдне голямата си мечта – спечелването на световна титла. Сега пък изглежда все по-вероятно той да напусне европейския футбол.

Кристиано приключва с големия футбол?
Ако Роналдо премине в Ал Насър, това до голяма степен ще означава край на преследването на големи цели във футбола. Проблемът за португалеца е, че той на практика не е желан от големи европейски грандове – нещо, което се случи и през лятото, когато искаше да напусне Юнайтед.
Ал Насър освободи номер 7 за Роналдо
В Ал Насър пък вече се подготвят за идването на Роналдо, като дори освободиха фланелката с номер 7. Джалолидин Машарипов, който носеше седмицата в арабския клуб, е сменил номера си със 77, за да може Кристиано да носи любимия си номер на гърба.
По-рано имаше информации, че към Роналдо има интерес и от Катар, но на този етап изглежда, че Ал Насър е единствен кандидат за неговия подпис.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg