Кристиано Роналдо е в Дубай – пече се трансферът на годината!

Петкратният носител на „Златната топка“ Кристиано Роналдо се намира в Дубай и се готви да финализира трансфера си в шампиона на Саудитска Арабия – Ал Насър, пише авторитетното испанско издание MARCA. Сделката се очаква да бъде финализирана преди края на 2022 година.
За преминаването на Роналдо в Ал Насър се заговори още в края на ноември, когато стана ясно, че Кристиано е получил 9-цифрена оферта. Първоначално информациите не изглеждаха сериозни, но постепенно все повече източници потвърдиха за потенциалния трансфер.
 

MARCA бе едно от първите авторитетни издания, които писаха, че Роналдо действително е напът да подпише с Ал Насър. Според източниците на испанското издание, Кристиано ще заработва по 200 милиона евро на сезон.
Роналдо искаше да изчака края на Световното първенство преди да започне да преговаря с бъдещия си клуб, за да може да се фокусира изцяло върху представянето си с Португалия. „Мореплавателите“ обаче отпаднаха още на 1/4-финалите, а Роналдо дори замина за Мадрид, където поддържаше форма с бившия си клуб Реал.
Сега MARCA съобщава, че Роналдо е заминал за Дубай, където ще прекара няколко дни, преди да се насочи и към трансфера си в клуба от Саудитска Арабия. Португалецът ежегодно посещава Обединените арабски емирства по коледните и новогодишните празници, но сега има и друг повод за посещението си, а именно финализирането на трансфера в Ал Насър.

💥 Al Nassr espera a Cristiano Ronaldo antes de final de año https://t.co/1A9PVMf2zw Informa @jfelixdiaz
— MARCA (@marca) December 20, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg