Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Криси Тейгън и Джон Леджънд отново станаха родители (СНИМКИ + ВИДЕО)

Криси Тейгън и Джон Леджънд увеличиха семейството си. 37-годишният модел съобщи в Instagram, че с певеца са станали родители на четвърто дете с помощта на сурогатна майка. Те са кръстили новородения си син, който се е появил на бял свят на 19 юни, Рен Александър Стивънс. Второто му име е в чест на Александра, жената, която го е износила.
В дълъг пост в Instagram Криси разкри, че Александра се е опитала да износи още един от ембрионите на двойката, но той не е оцелял.
Вижте още: Ето къде Глория отпразнува 50-тия си юбилей (СНИМКИ)
„Толкова сме щастливи да кажем на света, че той е тук, с име, свързано завинаги с теб, Рен Александър Стивънс. Нашите сърца и домът ни са официално пълни.“

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от chrissy teigen (@chrissyteigen)

„Откакто се помня, винаги съм искала четири деца“, започва публикацията си Криси. В поста си тя обяснява, че след като е загубила сина си Джак по средата на бременността си, не е смятала, че сама ще може да износи повече бебета, затова с Джон се обърнали към агенция за сурогатно майчинство с надеждата, че две жени ще могат по едно и също време да износят два от ембрионите им, нещо като близнаци.
Вижте още: Мадона е приета в болница
В крайна сметка тя решила още веднъж да премине през инвитро процедура, за да се опита сама да износи едно от децата и за щастие забременяла. Дъщеря им Ести Максин Стивънс се роди този януари. Криси и Джон също са родители на дъщеря Луна, 7, и син Майлс, 5.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от John Legend (@johnlegend)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg