Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Краят е близо, затова ви е страх" – Стилиян Петров не остана длъжен на Емил Костадинов

Стилиян Петров излезе с публикация в профила си във „Facebook“, с която отговори на изказването на Емил Костадинов от вчерашния 14 декември.

Бившият халф на Монтана, ЦСКА, Селтик и Астън Вила изрази мнение, че публиката отново става свидетел на „паническия страх в някои хора от БФС“ и запита „Откъде този страх, хора?“.
Петров се обръща към Костадинов, заявявайки, че в качеството му на „вицепрезидент с изтекъл от близо година мандат“ най-добре трябва да знае, че скорошни избори в Централата са неизбежни и е категоричен, че предизборната кампания „не само, че не е приключила, а тепърва ще се разраства“. Постът завършва по следния начин: „Краят на това безвремие и анархия е много близо. Затова ви е страх!“.
Ето какво написа Стилиян Петров:
„Отново ставаме свидетели на паническия страх в някои хора от БФС. Откъде този страх, хора? Нормална процедура в целия свят (но не и у нас) – когато се провалиш, си носиш последствията.
Г-н Костадинов, в качеството си на вицепрезидент с изтекъл от близо година мандат, най-добре трябва да знаете, че скорошни избори в БФС са неизбежни. Освен това все още няма окончателно решение на съда по казуса със събраната подписка от повече от 1/3 от клубовете, имащи право на глас, която свика изборен конгрес на БФС. Така че предизборната ни кампанията не само, че не е приключила, а тепърва ще се разраства!
⁃ Създадохме и продължаваме да надграждаме разнообразен екип с различни умения и опит, за да бъде от полза за българския футбол. Не ни липсва опит, докато вашият е безполезен и безрезултатен.
– Сегашният президент и екипът му имахте 17 сладки и мирни години, за да реализирате “идеите” си (удобно пропусната подробност)!
Изградихте спортна федерация, която няма никакъв план и преминава от една криза в друга. Резултатът от това е повтарящ се провал след провал и бъдеще, което само обещава продължаващ упадък за нашия футбол. Българската футболна общественост плаща висока цена за тези ваши грешки и некомпетентност!
Краят на това безвремие и анархия е много близо. Затова ви е страх!“.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg